Col·laboracions 2018-01-01T21:19:38+00:00

A La Lliçanenca ens agrada ajudar a tot aquell que ho necessiti.

Com cada any, per tan sols 1.50 € podràs comprar el calendari solidari de La Lliçanenca. Amb els diners que es recapten, la cooperativa dóna ous de granja a Càritas, l’associació que ajuda a les famílies de Lliçà d’Amunt, facilitant tot tipus d’aliments de primera necessitat.

Des de ja fa un temps, col·laborem amb Amics d’en Biel. És una associació que recull taps per tal de finançar projectes solidaris. Així, si teniu taps i voleu col·laborar, apropeu-vos al nostre establiment.

Podeu trobar més informació a  http://amicsdenbiel.cat/ o al seu facebook https://www.facebook.com/amicsdenbiel.biel.

També col·laborem amb l’ONG Peruanitos de Lliçà d’Amunt. La cooperativa facilita alguns dels ingredients necessaris per a les escudelles i les paelles que fa l’organització en algunes de les causes benèfiques que duu a terme.

I així, fem també amb la Festa del Glaç de Lliçà de Vall. Cada hivern donem les verdures amb les quals es fa l’escudella de la fira.

Coneixeu el Quinto de nadal que organitza l’Esplai de Lliçà d’Amunt? La Lliçanenca prepara una panera amb productes artesans i típics de nadal. És un dels premis que sortegen!

Tanmateix, La Lliçanenca fa una petita aportació econòmica a les 24 hores de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes, així com, a l’Associació del Ball de Gitanes.

Altres col·laboracions:

A la cooperativa també es preparen paneres per algunes festes dels barris de Lliçà d’Amunt, com ara, la festa del barri de Sant Baldiri o de Can Xicota.