Col·laboracions

Com cada any, per tan sols 1.50 € podràs comprar el calendari solidari de La Lliçanenca. Amb els diners que es recapten, la cooperativa dóna ous de granja a Càritas, l’associació que ajuda a les famílies de Lliçà d’Amunt, facilitant tota classe d’aliments de primera necessitat.

Des de ja fa un temps, col·laborem amb Asdent. És una associació que recull taps per tal de recaptar diners i ajudar en la investigació de la malaltia de Dent. Així, si teniu taps de plàstic i voleu col·laborar, apropeu-vos al nostre establiment, ja que som un punt de recollida.

Us recomanem que doneu una ullada a la web i de ben segur us animeu a ajudar d’alguna manera: https://www.asdent.es/

Cada any, facilitem alguns dels ingredients necessaris per a les escudelles i les paelles que l’ONG Lliçà Peruanitos fa en algunes de les accions benèfiques que duu a terme.

I, fem el mateix amb la Festa del Glaç de Lliçà de Vall. Cada hivern donem les verdures amb les quals es fa l’escudella de la fira.

De tant en tant, els participants del bingo del Casal d’avis s’emporten una panera d’aliments feta per nosaltres.

Coneixeu el quinto de Nadal que organitza l’esplai de Lliçà d’Amunt? La Lliçanenca prepara una de les paneres que sortegen amb productes típics de Nadal.

Esporàdicament, fem aportacions econòmiques a algunes de les organitzacions del poble, com ara el grup de ball de gitanes de Lliçà d’Amunt, el Grup 24 Hores, així com a una de les festes més importants de l’any, els Tres tombs.